این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

فراخوان دعوت به مشارکت در نمایشگاه جانبی هشتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک

ارسال شده در تاریخ :
فراخوان دعوت به مشارکت در نمایشگاه جانبی هشتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک

نمایشگاه‌های جانبی کنفرانس­ ها همواره بستر و فرصتی مناسب برای تعامل بیش‌ازپیش دانشگاه و صنعت بوده است. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در هشتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک، بستر لازم برای پژوهشگران و متخصصین صنعت فراهم نموده­ است و از فعالان و علاقمندان در صنایع مرتبط جهت مشارکت و همکاری در برپایی نمایشگاه جانبی هشتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک دعوت بعمل می ­آورد.

شرکت­ ها و صنایع مختلف با حضور در این نمایشگاه می­توانند از مزایای زیر بهره مند شوند:

• آخرین دستاوردها در زمینه توسعه تولیدات و خدمات خود را در معرض بازدید متخصصان قرار دهند.
  • از امکان تعامل رودررو با مشتریان­ سازمانی، توزیع­ کنندگان، سایر ذینفعان خود استفاده نمایند.
  • به عنوان عضوی از شبکه بزرگ انرژی کشور با دیگر اعضای شبکه ارتباط برقرار نمایند.
  • نام و نشان تجاری خود را ترویج کنند.

مقررات و تسهیلات قابل‌ارائه

• اختصاص فضای غرفه بر اساس درخواست کتبی شرکت، در تاریخ 12 الی 14 اردیبهشت 1402 و هم‌زمان با برگزاری کنفرانس خواهد بود.
  • غرفه بندی استاندارد شامل محصور بودن از سه طرف، کتیبه سردر، دو عدد صندلی، یک عدد میز و پریز برق می‌باشد. بدیهی است که در صورت نیاز به تعداد بیشتر میز، هزینه اضافه‌تر دریافت خواهد شد.
  • صدور کارت حضور و پذیرایی برای دو نفر غرفه­ دار در طی برگزاری کنفرانس رایگان خواهد بود.

علاقمندان در صنایع و شرکت­ های مرتبط جهت هماهنگی و دریافت اطلاعات غرفه­ ها می­توانند با دبیرخانه کنفرانس: 01135501393 تماس حاصل فرموده و آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم صنعتگران، پژوهشگران و علاقمندان حوزه انرژی پاک قرار دهند.

همچنین فرم درخواست کتبی ثبت ­نام در نمایشگاه صنعتی و هزینه های آن در بخش فایل های مورد نیاز سایت بارگزاری شده است.

فایل های مورد نیاز

نمایه

شبکه اجتماعی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)