این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

برگزاری جلسه توسط کمیته کنفرانس با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی به منظور ارتقا سطح هشتمین کنفرانس انرژی پاک

ارسال شده در تاریخ :
برگزاری جلسه توسط کمیته کنفرانس با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده های مهندسی برق، مهندسی مکانیک،  مهندسی عمران و مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی به منظور ارتقا سطح هشتمین کنفرانس انرژی پاک

در تاریخ 23 اسفند ۱۴۰۱ جلسه ای با حضور پروفسور نجف پور، دکتر رحیم نژاد (دانشکده مهندسی شیمی)، دکتر فرهادی، دکتر جهانیان، دکتر نوروزی (دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر قادری، دکتر دزواره (دانشکده مهندسی عمران)، دکتر ادبی، دکتر غلامیان (دانشکده مهندسی برق) و اعضای کمیته کنفرانس دکتر شفقت (دبیر)، دکتر رامیار (دبیر علمی) و دکتر علیزاده (دبیر اجرایی) در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار گردید و از نظرات ارزشمند همکاران گرامی به منظور افزایش سطح کیفی کنفرانس استفاده شد.

فایل های مورد نیاز

نمایه

شبکه اجتماعی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)