این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

آشنایی با مرکز پژوهشی انرژی های نو و تجدیدپذیر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

ارسال شده در تاریخ :
آشنایی با مرکز پژوهشی انرژی های نو و تجدیدپذیر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

این مرکز شامل سه گروه پژوهشی می باشد: گروه پژوهشی انرژی های دریاپایه گروه پژوهشی پیل سوختی بیولوژیک  گروه پژوهشی پیل سوختی پلیمری

این مرکز شامل سه گروه پژوهشی می باشد:
  1. گروه پژوهشی انرژی های دریاپایه
  2. گروه پژوهشی پیل سوختی بیولوژیک
  3. گروه پژوهشی پیل سوختی پلیمری

" گروه پژوهشی انرژی های دریاپایه "

اساتید و پژوهشگران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با وقوف کامل بر ارزش های بیشمار دریا و صنایع مرتبط با فناوری های دریایی و با عنایت به شرایط ویژه ی دریای مازندران که در نزدیکی دانشگاه و منطقه قرار دارد، اقدام به تاسیس آزمایشگاه و تحقیقاتی هیدرودینامیک، آکوستیک و پیش رانش دریایی نمودند تا با توجه به پتانسیل این نعمت بزرگ الهی بتوانند از امکانات این دریا در جهت ارتقای صنعتی و علمی استان و میهن عزیزمان بهره گیری نمایند.
این گروه در زمینه های انرژی های تجدیدپذیر، شناورهای تندرو، پیشرانش هیدرودینامیکی، موتورهای درونسوز و سیستم های انتقال آب فعالیت های پژوهشی انجام می دهد.

گروه پژوهشی انرژی های دریاپایه از سال 1394 شروع به فعالیت نموده و از افتخارات این گروه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- کسب رتبه اول کشور برای طراحی و ساخت زیردریایی مدل کنترل از راه دور چکاب در مسابقات دانشگاه مالک اشتر اصفهان
- کسب رتبه اول کشور برای طراحی و ساخت شناور تندرو هوشمند اورنج در مسابقات دانشگاه صنعتی شریف
- کسب رتبه اول کشور در زمینه Parachute system با طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین پرداد در مسابقات دانشگاه صنعتی شریف

در حال حاضر بیش از 20 دانشجو و 10 همکار در گروه پژوهشی انرژی های دریاپایه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مشغول به فعالیت های پژوهشی می باشند.

" گروه پژوهشی پیل سوختی بیولوژیک

مرکز تحقیقات سوخت های زیستی و انرژی های تجدیدپذیر فعالیت خود را در سال 1392 در قالب یک آزمایشگاه تحقیقاتی آغاز نمود.
عمده فعالیت مرکز در زمینه پیل های سوختی بیولوژیکی و همچنین ساخت بیوسنسور می باشد.
این آزمایشگاه در سال 1394 پس از کسب سوابق درخشان تبدیل به یک مرکز تحقیقات شد.

" گروه پژوهشی پیل سوختی پلیمری "

گروه پژوهشی فناوری پیل سوختی در سال 1385 آغاز به کار نمود و در این راستا گام های اساسی در رابطه با تکنولوژی نوین تبدیل انرژی برداشته و از پیشرفت چشمگیری برخوردار بوده است.
این گروه پژوهشی با انجمن هیدروژن و پیل سوختی و دیگر مراکز تحقیقاتی دانشگاهی کشور همکاری نزدیکی دارد.
در حال حاضر بیش از 20 دانشجوی دکترا و 75 دانشجوی کارشناسی ارشد در گروه پژوهشی پیل سوختی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مشغول به فعالیت های پژوهشی می باشند.

فایل های مورد نیاز

نمایه

شبکه اجتماعی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)